0599-745088   |    info@poelmantuintotaal.nl Showtuin: Hoevenkamp 17 | 9461 HE Gieten
Gratis staal aanvragen

Showtuin in Gieten

Bekijk het kunstgras assortiment online en kom langs bij onze showtuin in Gieten. Hier liggen de beste verkochte grassoorten, in groot formaat. Het voordeel van een bezoek aan de tuin is de beleving die u meekrijgt. Het online assortiment geeft u een feitelijk, informatief beeld. Een bezoek aan de showtuin is een ervaring, waardoor u ons prachtige gras als het ware kunt 'proeven'.

Wij staan paraat

Als u de tuin in Gieten, op afspraak, bezoekt staat er altijd iemand van ons paraat. Paraat, in die zin, dat u al uw vragen kunt stellen en wij u voorzien van degelijk en treffend advies.

Bestellen

Indien gewenst kunt u het gras tijdens uw bezoek aan de tuin, ook bestellen. Dat hoeft natuurlijk niet, u kunt het ook later online bestellen of een tweede afspraak maken. Indien u wel direct wilt bestellen, denk dan ook even na over het inzetten van onze legservice 

Samples 

In de tuin liggen naast, de bestverkochte grassoorten in groot formaat, ook samples van het gehele assortiment. Neem dus de tijd en breng op uw gemak een bezoek aan onze tuin. 

Openingstijden Veendam

  • Maandag t/m vrijdag van 10-17 uur
  • Zaterdag op afspraak
  • Zondag gesloten

Contact kunstgras Veendam

Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras