0599-745088   |    info@poelmantuintotaal.nl Showtuin: Hoevenkamp 17 | 9461 HE Gieten
Gratis staal aanvragen

Kunstgras aanleg service

Uw kunstgras wordt professioneel gelegd door onze kunstgras legservice, in Veendam en omgeving. U heeft er geen zorgen aan! Van tevoren maken wij met u een afspraak om een geschikte datum af te spreken. Op de datum komt ons legteam het aanlegproces van A tot Z regelen.

Aanleggen

Okay, het kunstgras wordt aangelegd... Maar wat houdt dat dan precies in? Belangrijk is dat het oude gras wordt verwijderd. Dan kunnen wij de nieuwe ondergrond aanbrengen en aantrillen. Als de fundering goed ligt wordt het nieuwe gras aangelegd en wordt alles mooi afgewerkt.

Doe het zelf

U doet het liever zelf? Of u doet het liever gedeeltelijk zelf? Dat kan ook. Hanteer onderstaande video en de leginstructie handleidingOverleg ook even met ons, wat u wel of niet zelf wilt doen. Wij kunnen u in het gehele proces ondersteunen.

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras