0599-745088   |    info@poelmantuintotaal.nl Showtuin: Hoevenkamp 17 | 9461 HE Gieten
Gratis staal aanvragen

Hoe bestel ik kunstgras?

Hoe bestel ik kunstgras bij kunstgras Veendam? Er zijn twee mogelijkheden: bestel het gras online of in de showtuin in Gieten. 

Heeft u nog vragen? 

Misschien heeft u nog vragen voordat u de bestelling plaatst? Vragen over het gras zelf, het type gras en welk type geschikt is voor uw locatie? Vragen over de aanleg ervan? Wij helpen u graag persoonlijk in onze showtuin. Wilt u het gras zelf aanleggen. Of wilt u dat wij het voor u aanleggen? Wij kunnen beide voor u aanbieden.

Afspraak showtuin

Wij beantwoorden al uw vragen, heel graag. U kunt natuurlijk even bellen of mailen, maar het kan ook persoonlijk. Op afspraak komen wij dan bij u langs of u brengt een bezoek aan onze kunstgras tuin in Gieten.

Bestellen

Tijdens uw afspraak in de tuin kunt u ook direct het kunstgras bestellen. Er is altijd iemand van ons team aanwezig, als u vantevoren een afspraak maakt.

Bevestigen 

Op welke manier u ook besteld, u ontvangt sowieso de opdrachtbevestiging en de factuur. Ook nemen wij uw wensen door. Nadat u de factuur betaald heeft nemen wij contact op, voor het leveren van het gras. 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras